Gästbok

Antal inlägg: 8

Ditt namn:

Din e-postadress:

Din hemsida:

Ditt meddelande:

:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove)
:O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)

2021-07-11 19:18:42 - Madde, Madeleine.j@hotmail.se

Efter 4 behändligar har jag blivit av med värk o stelhet i knä och nacke samt fått tillbaka känsel och rörlighet i två tår efter en skada. Efter ytterligare 3 behandlingar är jag mycket rörligare i hela kroppen och nästan bra i min axel och armbågar oxså. Har haft problem med rygg o nacke i nästan 30 år och gått till sjukgymnast mm tidigare.... Kan varmt rekommendera att ta reflexologi behandlingar hos Sonny.

2021-04-09 06:17:39 - Christer Mattsson , christer.mattsson@aak.com

Kan varmt rekommendera Sonny och han kunskap. Har haft återkommande stelhet i lårmusklerna, förmodligen kom de efter skador jag fick i 20-årsåldern. Stelheten påverkade funktionen i knäna vilket även skapar mycket smärta i muskelfästen. Efter 30- år besöker jag Sonny, redan efter 3-4 besök är låren mjuka och smärtan borta. Har du tänkt ”jag behöver hjälp” boka ett besök! Jag ger Sonny högsta betyg. Hälsning Crille

2020-04-09 13:16:24 - David Alhstedt , Gramofon1@hotmail.com

Är andra gången sony räddar mig. Förra gången väckte han mitt ben som sov/domnat som ingen läkare kunde lösa och efter 3 mån var bara halva benet kvar och efter två besök så vaknade det! Overderligt då vanliga sjukvården inte kunde hjälpa mig!
Denna gången har jag fyra diskar dehydrerade i nacken med otrolig smärta och svårt med kroppshållningen. Redan nu efter första besöket kan jag andas riktigt och slappnar av och smärtan mycket mycket bättre.
Vad man än har problem med i kroppen så Sonys rätt person att hjälpa dig!
Helt fantastiskt hur duktig han är.

2017-01-26 19:46:40 - Fanny Ellman , Fannyellman@hotmail.com

Helt otroligt vad han har hjälpt mig med min spänningshuvudvärk och migrän som dagligen har påverkat mig i flera år. Efter endast 4 besök hos Sonny har nu min värk mer än halverats. (Befriande)

2016-09-14 17:42:53 - Kari ruokojärvi, renarutan@hotmail.se

Haft problem med andningen i 5år läkarna hittade inget fel skrev ut mediciner bara. Tänkte jag provar Sonys massage var skeptisk men hade inget att förlora. Innan blev jag andfådd av att gå 200 meter efter första behandlingen gick jag uppför en brant trappa säkert 100 trappsteg utan några problem alls. Går inte beskriva förändringen som natt o dag , helt ny människa. Tack Sonny du är obeskrivligt duktig helt otroligt vilken skillnad än en gång stort tack

2016-05-17 15:28:22 - Birgitta Andersson, b-c.andersson@telia.com

Har haft problem med min ländrygg och spänningar i kroppen i många år.
Fick höra talas om Sonny genom en kollega för några år sedan. Det blev inte av att jag tog kontakt p g a att jag prioriterade annat och andra före mig själv.
Nu hade jag så stora besvär att det inte kunde skjutas upp längre. Efter fyra täta behandlingar är jag mycket bättre, har ingen värk, är avslappnad, lugnare och kopplar av lättare.
Jag kan varmt rekommendera Sonny som har många års erfarenhet av att arbeta med bl a reflexologi.

2015-03-23 15:49:22 - Theo Kalpasidis. , theo.kalpasidis@gmail.com

Jag har haft besvär med min migrän sen 20-års åldern. Senaste åren mellan 3-6 anfall/vecka. Fick höra talas om Sonny av en kompis för två år sen. När jag sedan fick tippa även från folk inom vården bestämde jag mig för att börja. Efter 5 behandlingar är jag nu nere i 1-2 anfall / vecka. Sony har också hjälpt mig med ryggsmärtan i ländryggen. Har en kronisk skada i ländryggen( två komprimerade diskar) som ger konstant smärta. Går på tramadol och lyrica dygnet runt. Zonterapin har inneburit att intensiteten miskat och jag kan hantera smärtan lättare i vardagen. Rekommenderar gärna Sonny.

2014-05-29 15:21:21 - Tom, tomg@live.se

Omedelbar effekt efter behandlingen. En Aha- upplevelse som förklarar kroppens behov. Snudd på magiskt. Ses igen! Nu sover man gott!